Gsm 0474 575 609 / windowlux: pvc / alu & houten ramen, deuren en sectionale poorten

 
 

Windowlux in Zonnebeke (West-Vlaanderen), uw expert in ramen, deuren en sectionale poorten

Ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatie

Bouwen of renoveren? Dat is meteen aan nieuwe ramen en deuren denken. Als verdeler van het kwaliteitsmerk Schüco bieden we u de expertise én het aanbod dat u nodig hebt om de juiste keuze te maken voor uw woning.

Bovendien zorgen onze vakmannen voor een perfecte service en dienst na verkoop. Zo kunt u zelfs na uw aankoop op beide oren slapen. Wij zorgen voor de perfecte installatie en opvolging. En natuurlijk ook voor een scherpe prijs en een onberispelijke kwaliteit.

Voor de binnenafwerking van uw product hebt u de keuze uit verschillende materialen. Zo kunnen we onze ramen en deuren aan de binnenzijde afwerken met pvc of MDF. Ook rolluikbakken met ingebouwde isolatie behoren tot de mogelijkheden.

 

Sectionale poorten: stijl ontmoet veiligheid

Een prachtige, hypermoderne en gebruiksvriendelijke poort laten plaatsen in uw woning? Ontdek ons vernuftig assortiment aan onverwoestbare en veilige sectionale poorten. U kiest de kleur die naadloos bij uw woning past. Wij doen de rest. Van bestelling tot levering, van plaatsing tot service na verkoop; bij Windowlux krijgt u de beste materialen en de meest betrouwbare service.

 

Ontdek er snel meer over. Bel of mail ons voor een gratis offerte voor uw project.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Windowlux in Zonnebeke (West-Vlaanderen) biedt u een uitgebreid assortiment aan ramen en deuren van topkwaliteit. Of u nu kiest voor strak en modern, of landelijk en rustiek; wij hebben het perfecte product voor u in huis.

Ons aanbod aan ramen en deuren in pvc, aluminium en hout blinkt uit in duurzaamheid en kwaliteit. Bovendien doet u met onze krachtig isolerende ramen en deuren een goede zaak. U investeert éénmaal in topmateriaal van Windowlux en geniet jarenlang van een lage energierekening.